Begavet

Jepp, det var en baktanke med tittelen på forrige innlegg. Jeg har nemlig ikke bare gått på små fjelltopper i påsken. Jeg har hatt bursdag også. Det fine med å ha bursdag i påsken er at hele familien var samlet på vår og mine foreldres hytte som ligger ved samme vann, og dermed fikk jeg familiebursdag og flotte gaver fra både mann, barn, søsken, svigersøsken og foreldre. Jeg er en heldiggris!

En av fordelene med å ha bursdag mens man har kjøpefri er at man kan ønske seg ting man virkelig trenger. Jeg hadde ønsket meg hodelykt, siden den jeg hadde fra før døde da ledpæra hadde brukt opp sin levetid. Det gikk rett og slett ikke an å skifte pære! Sånt synes jeg egentlig vi trenger et lovforbud mot. Det burde alltid være mulig å bytte ut slitedeler i produktene. Det viste seg dessverre at det ikke var lett for de som skulle gi meg gave å finne hodelykt med utskiftbar pære heller. Til gjengjeld fikk jeg en lykt med oppladbart batteri, og en uten. To hodelykter altså. Da kan jeg ha en hengende på hytta, og en hjemme, og det er perfekt. (Surrehue som jeg er ender jeg sikkert opp med å ha begge to hjemme og ingen på hytta, eller omvendt, før eller senere, men den tid den sorg.) Jeg fikk også bøker, som alltid er velkomne, og en fin ny ullskjorte som var spesielt velkommen etter en uke i samme ullundertøyet på hytta…

Og så fikk jeg noen veldig fine kjøpefrie gaver. Blant annet fruktnett (for plastfrie handleturer), noen smarte pakkeposer som giveren hadde reddet fra en søppelkontainer, fint restaurant-besøk og et arvesmykke. Og min brors nye kjæreste hadde laget kjempegod hjemmelaget granola til meg. Bursdag i påsken gir også mulighet for praktisk og gjenbruksbar gaveinnpakning i form av påske-egg. 🙂

20180330_212251

PS: Den aller fineste bursdagsgaven fikk jeg én dag på forskudd, da begge ungene mine på eget initiativ ville ha med seg mamma på fjelltur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s