Kjøpefri på handlesenter

Dagens utfordring: Tur på Jekta, det største handlesenteret i regionen, uten å bryte kjøpestopp-reglene. Det betyr ingen snoking i klesbutikkene, ingen tur innom tebutikken for å se etter en fin kopp eller en ny matboks eller noe annet artig stæsj, ingen nye ullsokker bare fordi de var på tilbud, og heller ingen unødvendige hyggekjøp til ungene som de ikke trenger akkurat nå. Men bursdagsgaver er lov. Jeg er ikke så veldig glad i å være på kjøpesenter, men sene ettermiddager utenom førjulstida er som regel levelige, også i dag. Det gikk jo dessuten mye raskere når man ikke “bare” skulle innom den og den butikken hvor man egentlig ikke skal kjøpe noe men ender opp med å gjøre det likevel. Datteren min og jeg var flinke, og fant raskt de gavene vi skulle ha, kjøpt mer eller mindre etter Alf Prøysen-prinsippet “og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra!” Jeg håper at mottakerne blir fornøyde. 🙂 Og så belønnet vi oss selv med å kjøpe litt sushi til middag. Vi liker sushi begge to, og noen ganger blir det take-away. Da ender man opp med store mengder plastemballasje i søppla. Sånn sett er det mye lurere å spise på kjøpesenteret. Det eneste søppelet som ble produsert da var engangs-spisepinnene vi brukte. Oppdrag utført!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s